Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen die Oto2Poets aanbiedt. Oto2Poets levert naast de reguliere poetsbehandelingen ook een aantal specifieke behandelingen. Deze specialismen worden door Oto2Poets uitgevoerd om specifieke problemen op te lossen. Een regelmatige autopoetsbeurt houdt uw auto als nieuw! Laat uw auto daarom poetsen bij Oto2Poets.

Voor onze complete poetsbehandelingen: kijk op de Tarieven pagina.

Wij werken uitsluitend met producten op waterbasis. Wij maken dan ook geen gebruik van producten met krijthoudende ingrediënten of producten uit de petrochemie. Door de vullende eigenschappen van deze producten is er risico dat krassen op de lak niet definitief verwijderd kunnen worden. Een veel voorkomend probleem is dat door de krijthoudende samenstelling zwarte kunststof delen wit uit slaan.

Ons bedrijf werkt met NEN goed gekeurde middelen welke niet schadelijk zijn voor uw auto, het milieu en onze medewerkers. Het resultaat: een blinkende auto, geen strepen, uiterste zorg voor verwijdering van krassen, geen witsel en veel aandacht voor mens en omgeving.

Klik hier voor onze:

behandelingen

specialismen

 

Onze Partners:

Trend Lease
een merkonafhankelijke lease- maatschappij, helder communicerend en pro-actieve opstelling.

AZ Autoverhuur
voor huur van personenauto’s, bedrijfswagens en 9-personenbussen.

Oto2Poets

Correspondentie adres:
Postbus 132
8600 AC Sneek

Wolkammersstraat 14-B
8601 VB Sneek
Tel. 0515 – 41 28 25

info@oto2poets.nl