SERVICE

Onze klanten worden door ons zeer gewaardeerd. Zo heeft u bij ons de beschikking over een haal- en brengservice en indien gewenst zelfs vervangend vervoer. Ervaar onze ruime openingstijden onder het genot van een kop koffie of thee. Onze organisatie AZ Autoververhuur voorziet u graag van een vervangende auto.

GOED OPGELEID PERSONEEL

Oto2Poets medewerkers zijn allen vakkundig opgeleid door de erkende FOCWA Autopoets opleiding. Dit betekent; vakbekwaamheid, maximale productkennis, herscholing en betrouwbaarheid. Uw auto is een kostbaar bezit, iets wat gekoesterd mag worden. Oto2Poets begrijpt dit.

OTO2POETS HEEFT PASSIE VOOR AUTO’S

Onze medewerkers werken met plezier en gedetailleerd aan uw auto. Met uiterste precisie en oog voor elk detail wordt het maximale aan uw auto gedaan. Met als resultaat; uw auto blinkt weer als nieuw!

VEILIGHEID

Met een schone auto gaat u weer veilig de weg op. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook beter zicht door grondig schoongemaakte en ontvette ramen. Een genot om verkeersdeelnemer te zijn.

WAAROM EEN NIEUWE AUTO?

U hoeft zeker geen nieuwe auto te kopen. Oto2Poets laat uw auto weer als nieuw blinken. Sta versteld van de mogelijkheden bij uw huidige auto. Jong, oud of gebruikt. Oto2Poets is ermee vertrouwd.

EEN TEVREDEN KLANT

Oto2Poets hecht alle waarde aan tevreden klanten. Oto2Poets werkt volgends de FOCWA garantievoorwaarden. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan wordt dit alsnog in orde gebracht.

TrendLease

TrendLease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. TrendLease zit niet vast aan welk automerk dan ook en levert de auto die de opdrachtgever wenst te leasen.

 T. 0515 – 82 00 00

AZ Autoverhuur

AZ Autoverhuur voor huur van personenauto’s, bedrijfswagens en personenbussen. Een wagenpark van goed onderhouden en representatieve jonge auto’s.  

T. 0515 – 82 00 04

 

Onze Partners:

Trend Lease
een merkonafhankelijke lease- maatschappij, helder communicerend en pro-actieve opstelling.

AZ Autoverhuur
voor huur van personenauto’s, bedrijfswagens en 9-personenbussen.

Oto2Poets

Correspondentie adres:
Postbus 132
8600 AC Sneek

Wolkammersstraat 14-B
8601 VB Sneek
Tel. 0515 – 41 28 25

info@oto2poets.nl