Tel. 0515-412825

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
08:00 tot 17:00

Oto2Poets ontzorgt haar klanten helemaal 

ASN samenwerkingAls ASN inname loket brengt Oto2Poets het schadeherstelbedrijf dicht bij haar klant in de buurt.

Oto2Poets is hét innamepunt van Autoschade Service Vonk Heerenveen.

“Samen doen ze er alles aan om de klanten zoveel mogelijk service en gemak te bieden”, zeggen Alef Vonk, eigenaar van ASN Vonk Heerenveen, en Jacob Bartelds, eigenaar van Oto2Poets BV in Sneek.

ASN Vonk Heerenveen en Oto2Poets zijn al jaren een begrip in Friesland. Door de kwaliteit van dienstverlening hebben beide bedrijven een grote naamsbekendheid opgebouwd.

De ambitie is om verder te groeien en ook klanten uit het achterliggende buitengebied aan ons te binden. Daar liggen voor veel kansen en die wil Auto Vonk gezamenlijke met Oto2Poets in Sneek pakken.

De belemmering hierbij is, zo blijkt uit de praktijk, dat inwoners van bijvoorbeeld Bolsward, Workum en Balk het net iets te ver vinden om naar Heerenveen te rijden. Door de samenwerking met Oto2Poets BV in Sneek heeft ASN Vonk Heerenveen hiervoor de gepaste oplossing.

Klanten uit de omringende dorpen kunnen hun wagen bij Oto2Poets, het inname loket,  inleveren. Daar staat direct een leenauto van Oto2Poets voor hen klaar. De auto gaat vervolgens zo snel mogelijk naar ASN Vonk in Heerenveen. Na de vakkundige reparatie komt de auto weer terug in Sneek en kan de klant de auto weer ophalen. Door deze service is het schadeherstelbedrijf dicht bij klanten in de buurt en bieden we extra gemak. Goed voor u als klant!

Bel voor meer info T. 0515 – 41 28 25

Onze Partners:

Trend Lease
een merkonafhankelijke lease- maatschappij, helder communicerend en pro-actieve opstelling.

AZ Autoverhuur
voor huur van personenauto’s, bedrijfswagens en 9-personenbussen.

Oto2Poets

Correspondentie adres:
Postbus 132
8600 AC Sneek

Wolkammersstraat 14-B
8601 VB Sneek
Tel. 0515 – 41 28 25

info@oto2poets.nl